INGREDIENTE
60g quinoa
2 oua
3 linguri cu varf faina de orez sau faina alba de grau / ovaz
2 banane bine coapte
3 linguri fulgi de cocos
1 lingura sirop de artar (optional)
1 lingurita pudra de vanilie (optional)
1 lingurita praf de copt bio (optional)
MOD DE PREPARARE
Fierbeti quinoa in 180ml apa (raport 1:3) pana ce absoarbe toata apa. Luati de pe foc si acoperiti craticioara 10-15 minute.
Intre timp, pasati cu furculita bananele, peste care adaugati restul ingredientelor si mixati bine.
Adaugati si quinoa fiarta, amestecand cu o spatula.
Ungeti un vas termorezistent cu ulei de cocos (sau unt), turnati compozitia si bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 40 minute.
Pofta buna!
In cazul de fata nu ati mai hidratat quinoa? Multumesc!
quinoa se hidrateaza inainte de fierbere. Avem articol pe site despre cum se preparara cerealele/pseudocerealele si nu am mai considerat necesar sa mentionam asta la fiecare reteta!