Astazi am pregatit un gratin de mango cu smantana si migdale, absolut savuros! Este simplu de preparat si va fi bine primit de catre cei mici!

Va recomand sa il incercati cu mango bucati de la Edenia!

Fructele mango de la Edenia au multe beneficii pentru sanatate, pe langa faptul ca asigura necesarul unor vitamine esentiale si ca imbunatateste digestia.

Sunt 100% proaspete, provin din soiurile cele mai bune de mango, sunt curatate, spalate, taiate bucati, sortate si congelate rapid.

In plus in functie de reteta dorita, bucatile de mango Edenia se pot folosi fie congelate, fie decongelate.

INGREDIENTE (2 portii)

200g mango bucati de la Edenia
50mL lapte de vaca
100g smantana (am folosit cu 12% grasime)
30g faina de migdale sau migdale macinate
2 oua (mai mici)
40g faina de orez
2 linguri ulei de cocos sau unt topit

MOD DE PREPARARE

Lasam mango la dezghetat intr-o strecuratoare pentru 30 de minute.

Intr-un bol amestecam cu un tel toate ingredientele mai putin mango.

Ungem cu ulei de cocos doua vase mici ramekin si repartizam mango in mod egal iar peste el punem compozitia.

Bagam in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 45 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.

Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.

Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!

Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!