INGREDIENTE (1-2 portii)
50 g quinoa hidratată
100 ml lapte de vaca 3,5% grasime
2 ouă
1 măr mic
1/2 banană coaptă bine
2 linguri migdale măcinate (sau nuci)
1 lingură ulei de cocos
puțin unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Am hidratat quinoa în apă peste noapte iar dimineata am clătit-o bine cu apă rece și am lăsat-o la scurs.

Am dat mărul pe răzătoare și am pasat banana.

Am bătut ouăle și le-am amestecat cu lapte, ulei de cocos, după aceea am adăugat fructele și quinoa.

Am uns vasul cu unt și am turnat compoziția, pe care am băgat-o la cuptorul preîncălzit (170 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie) pentru 35-40 de minute.

Alte precizari

Puteți înlocui migdalele cu nucă măcinată.

Pentru un vas mai mare, dublați cantitățile ingredientelor.

Am cântărit quinoa după ce am hidratat-o.

Compoziția este una lichidă, se va îngroșa în cuptor.