INGREDIENTE (2 porții)
40g tapioca
350mL lapte de vacă 3,5 % grăsime sau lapte vegetal
2 ouă
1 banană
O lingura sirop de arțar (numai pentru 1 an+)

MOD DE PREPARARE
Fierbem tapioca în lapte, la foc mic, într-o crăticioară antiaderentă până când peruluțele devin translucide și obținem o compoziție mucilaginoasă, aprox 15 minute. Lăsăm să se răcească puțin și o amestecăm cu ouăle, banana tăiată cubulețe și siropul.
Umplem 2 forme ramekin și băgăm la cuptor la 180 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru 35 de minute sau până se rumenește. Dacă nu avem forme ramekin putem folosi și un singur vas ceramic sau yena.

Pastrăm budinca la frigider și o consumăm în max 3 zile reîncălzita la cuptor. Iese moale și se servește cu lingurița.
Absolut delicioasă și ideală pentru micul dejun sau cină.
Poftă mare!