INGREDIENTE (o porție)
1 măr mare (am folosit Golden)
1 ou
30g iaurt grecesc 10% grăsime (sau iaurt cu 3%)
Un vârf linguriță scorțisoară Ceylon
MOD DE PREPARARE
Curătăm mărul și îl tăiem cubulețe. Punem mărul într-un tocător electric împreună cu iaurtul și oul și mixăm până obținem un piure. Putem folosi și blenderul vertical dacă nu avem mărunțitor electric.
Punem compoziția într-un vas mic ramekin.
Băgăm în cuptor, setăm 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație și lăsăm pentru 40 de minute.
Scoatem vasul din cuptor și presărăm scorțisoară. Budinca iese moale și se mănâncă cu lingurița.
Este delicioasă! Poftă mare!
Bună ziua! Faină n-ați pus deloc?
deloc
In caz de alergie, putem folosi iaurt vegetal sau il omitem?
puteti pune vegetal
Bună ziua! Cu ce putem înlocui oul? Mulțumesc
nu aveti cu ce in aceasta reteta
Se poate folosi doar galbenus de ou ?
da
Buna ziua! Se poate pastra si pentru a doua zi?
sigur
Foarte bune rețetele, copii mănâncă foarte bine tot ce le-am gătit de la dumneavoastră ! Mulțumim de ajutor !
Bună ziua! De câte ori pe săptămână pot da budinci la bebe de 10 luni?
si zilnic!
De la ce varsta se poate da la bebe?
categoriile sunt scrise sub titlul retetei
Dacă am pus scorțișoară în compoziție la cuptor, are ceva?
e ok