Va invit astazi impreuna cu Kotányi sa gatiti o reteta savuroasa de cartofi cu omleta si boia dulce!

Pentru o aroma deosebita si pentru un gust inconfundabil, vom folosi cu incredere boia de ardei dulce de la Kotányi

INGREDIENTE (4 portii)

1,5kg cartofi (aproximativ)
5 oua
1 ardei kapia
boia dulce de la Kotányi
ulei de masline
cascaval ras (sau mozzarella fresca pentru 8 luni+)

MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii si ii taiem pai, nici prea subtiri dar nici prea grosi. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt (am folosit o tava de 38x28cm). Cartofii trebuie sa fie intinsi pe toata suprafata tavii astfel incat sa nu stea unii peste altii.
Ii stropim cu ulei de masline si presaram boia, apoi ii amestecam astfel incat sa fie bine acoperiti de boia si ulei.

Bagam tava in cuptor la 180 grade C pentru 50 de minute (caldura sus jos fara ventilatie). Nu umblam absolut deloc la cartofi.

Dupa cele 50 de minute, scoatem tava si presaram cubulete de ardei peste care turnam ouale batute astfel incat sa acoperim cat mai bine toata suprafata tavii.

Presaram si putin cascaval ras si bagam din nou tava in cuptor pentru inca 15 minute.

Foarte foarte bun!

Pofta buna!

Pentru noi a fost o cina delicioasa iar condimentul a adus un gust cu totul aparte.

Boia de ardei dulce este totodata un ingredient excelent pentru preparate cu oua, peste, cas, gulas, supe de rosii.

Kotányi sustine, ca si Flaveur, mamicile tinere si moderne sa gateasca si sa isi urmeze pasiunea, precum si sa adopte un mod de viata si alimentar cat mai sanatos,

Va invit sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi si sa le folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!