INGREDIENTE (6 portii)
550g cartofi dulci
90g cascaval ras sau mozzarella fresca pentru 8 luni+
o lingura faina alba de grau
3 linguri smantana
2 oua
condimente dupa gust: boia dulce, usturoi
unt pentru uns vasul ceramic
MOD DE PREPARARE
Curatam cartofii. ii taiem cubulete si ii fierbem aproximativ 15 minute, astfel incat ei sa ramana destul de fermi.
Batem ouale cu faina, smantana si condimentele.
Ungem un vas ceramic sau de yena cu unt, punem cubuletele de cartofi fierti iar deasupra turnam compozitia cu oua. Presaram cascaval ras, bagam la cuptor la 180 grade C pentru aproximativ 25 de minute sau pana se rumeneste frumos. (caldura sus-jos fara ventilatie).
O cina delicioasa! Pofta buna!
Buna,
De la ce varsta recomandati aceasta reteta?
Multumesc.
fiind cu cascaval, dupa 1 an.
Ce fel de cascaval dam la bebe de 1 an??
orice fel de cascaval
Oare in loc de smantana, as putea pune 3 linguri de iaurt?
Multumesc! 😊
da
Se poate păstra și pentru a doua zi la frigider?
da