INGREDIENTE

3 oua
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
200g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
100mL lapte
100g unt (pe care il topim)
100g zmeura congelata sau 80g zmeura proaspata
1 ½ lingura carob

MOD DE PREPARARE

Daca avem zmeura congelata atunci o vom lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Pasam zmeura cu blenderul vertical astfel incat sa obtinem un piure fin.

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa, apoi adaugam pe rand laptele, untul topit si faina amestecata cu praful de copt, mixand dupa fiecare.

Impartim compozitia in 2 parti egale. Intr-una adaugam carobul si mixam iar in cealalta adaugam piureul de zmeura si amestecam bine.

Intr-o forma de chec vom pune o lingura din compozitia cu carob iar peste ea o lingura din compozitia cu zmeura si tot asa pana terminam compozitiile.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Nemaipomenit de bun! Pofta mare!