INGREDIENTE
Ingrediente tort aniversar bebelusesc 
250 g zmeura
O lingurita cu varf agar-agar
O lingura sirop de artar (optional)
Afine si zmeura pentru decor

MOD DE PREPARARE
Am pregatit tortul dupa reteta Tort aniversar bebelusesc si am lasat la rece.
Intre timp am facut jeleul de zmeura in felul urmator: am pus pe foc zmeura cat sa isi lase zeama si am trecut prin sita (sa elimin semintele). Am pus intr-o craticioara siropul de zmeura cu o lingura de sirop de artar si agar-agar si am continuat fierberea inca aproximativ 1 minut de cand a dat in clocot. Am scos tortul din frigider si am adaugat deasupra jeleul de zmeura. Dupa ce s-a racit si inchegat am desfacut forma cu pereti detasabili in forma de inimioara
si am ornat cu fructe.
Pofta buna!

Alte precizari
Jeleul se poate face si cu capsuni, cirese, mure, etc.