INGREDIENTE
150 g carne tocata vita
1 dovlecel
1 ou
1 lingura pesmet
1 lingura mix seminte( in, susan, dovleac)
1 felie paine
putin lapte
2 linguri cascaval ras sau branza de vaci
MOD DE PREPARARE
Carnea se amesteca cu dovlecelul ras si stors foarte bine, oul, pesmetul, semintele rasnite in mojar, cascavalul si felia de paine muiata in lapte si stoarsa.
Cu mainile umezite in ulei se modeleaza chiftelutele. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se dau la cuptor, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc, aprox 40 de minute. Daca este nevoie se intorc de pe o parte pe alta.
Pofta buna!
Foarte bune. Am facut dublu cantitatea si pe jumate am mai adaugat usturoi si ceapa verde din gradina. Ambele variante sunt bune.
Si noi jumatate de legatura de patrunjel, taiat marunt, la cantitate de 4x mai mare.
Delicioase!