Astazi am pregatit o reteta noua de chiftelute de biban cu broccoli, pe care va invit negresit sa o incercati!

Chiftelutele ies super delicioase cu fileul de biban de la Edenia si va recomand cu drag sa il folositi in aceasa reteta!

Carnea de biban este una foarte gustoasa, de culoare alb-roz, cu textura ferma, consistenta, suculenta si, prin urmare, usor de gatit.
Bibanul este de asemenea un peste ideal pentru dieta, datorita continutului mediu de grasimi.

INGREDIENTE

600g biban de la Edenia
450g broccoli de la Edenia
1 ou
4 linguri pesmet
Ulei de masline pentru modelat chiftelutele
Susan (optional)

MOD DE PREPARARE

Fierbem broccoli 6 minute din momentul in care apa da in clocot, apoi il transferam intr-o strecuratoare.

Pestele, decongelat in prealabil la frigider, il taiem cubulete.

Punem pestele si broccoli in maruntitorul electric si mixam pana obtinem o pasta cat mai fina.

Pasta obtinuta o amestecam bine cu ou si pesmetul si lasam compozitia in repaus pentru 5 minute.
Ne ungem mainile cu ulei de masline si formam chiftelute pe care le tavalim prin susan si le punem in tava pe hartie de copt. Eu am facut si simple si cu susan.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.

Au iesit multe chiftelute din aceasta cantitate dar o parte le putem congela.
Iar cand dorim sa le consumam le putem dezgheta ori direct in cuptor la 150 grade C ori in frigider si la incalzim la cuptor.
Le putem pastra la congelat 3-4 luni.

Merg de minune cu un PIURE AROMAT DE CARTOF DULCE CU MAZARE SI TELINA.

Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.

Va recomand sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!