INGREDIENTE
300g file de peste fara piele si oase tocat (am folosit dorada, dar se poate si cu pastrav sau alt peste, de ex biban, cod, somon, salau)
500g dovleac placintar crud taiat cubulete
o ceapa rosie tocata
2 oua mici
5 linguri pesmet
1 lingura patrunjel uscat
2 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Punem la inabusit ceapa cu dovleacul si o cana de apa si cele 2 linguri ulei.
Lasam pana scade apa si dovleacul devine cremos. Lasam putin la racit si pasam cu blenderul vertical.
Amestecam piureul cu restul ingredientelor. Lasam compozitia in repaus 5 minute.
Ungem mainile cu ulei si formam chiftelute pe care le punem in tava pe hartie de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 40 de minute sau pana se rumenesc.
Merg de minune cu cartofi aromati si iaurt.
Un pranz delicios pe care cei mici il pot servi in farfuria compartimentata pentru bebelusi de la Dr. Brown’s.
Farfuria de la Dr. Brown’s nu contine BPA si este compartimentata perfect pentru portiile destinate bebelusilor. Farfuriile sunt prezente intr-o varietate de culori, au marginile curbate pentru a facilita o hranire usoara iar baza este antialunecare.
Farfuria compartimentata pentru bebelusi poate pot fi achizitionata si in Romania, precum si toate produsele din gama de diversificare si biberoanele Dr. Brown’s, de pe site-ul https://shop.drbrowns.ro.
In afara gamei largi de diversificare, Dr. Brown’s ne propune si biberonul sau inovator, biberonul Dr. Brown’s Natural Flow® care este singurul cu sistem de ventilatie intern care ajuta la pastrarea vitaminelor C, A și E prin minimizarea oxidării laptelui matern sau a formulei si ajuta la reducerea colicilor, regurgitarii, eructatiei si a gazelor.
Biberoanele Dr. Brown’s Classic sunt biberoanele preferate si cele mai testate de catre parinti. Acestea se folosesc doar impreuna cu sistemul intern de ventilatie si ajuta la reducerea problemelor legate de hranire.
Mai multe informatii despre biberoanele Dr. Brown’s gasiti si aici: www.flaveur.ro/drbrowns-biberoane/.