KOTÁNYI ȘI FLAVEUR TE INVITĂ LA CONCURS!

R

Gătește rețeta de tortilla de chifteluțe de pui cu ciuperci și tarhon

R

Înscrie-te în concurs postând o imagine în care apare preparatul tău împreună cu condimentul tarhon Kotányi pe care l-ai folosit în rețetă

R

Și poți câștiga unul din cele 5 premii, fiecare premiu constând în: cutie cu produse KOTÁNYI și cuțit personalizat KOTÁNYI lama 7.5 cm (imaginile sunt cu titlu de prezentare)!

1) GĂTEȘTE REȚETA KOTÁNYI DE CHIFTELUȚE DE PUI CU CIUPERCI ȘI TARHON

CHIFTELUȚE DE PUI CU CIUPERCI ȘI TARHON

2) ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS POSTÂND O IMAGINE CU PREPARATUL TĂU ALĂTURI DE CONDIMENTUL TARHON KOTÁNYI PE CARE L-AI FOLOSIT ÎN REȚETĂ

Pentru a te înscrie în concurs trebuie doar să creezi o postare pe grupul Facebook „Bebeluși – diversificare și rețete Flaveur” https://www.facebook.com/groups/Bebelusi.Diversificare.Retete.Parinti în perioada 22 – 24 ianuarie 2020.

Prezintă o fotografie proprie a preparatului realizat de tine împreună cu condimentul tarhon Kotányi pe care l-ai folosit în rețetă. Atenție!!! Se acceptă înscrieri în concurs cu imagini doar cu condimentul tarhon Kotányi cerut în respectiva rețetă și nu cu un oricare alt condiment Kotányi!

și folosește neaparăt hashtag-ul:

#TarhonKotanyi

3) ȘI POȚI CÂȘTIGA UNUL DIN CELE 5 PREMII OFERITE DE KOTÁNYI

Dacă îndeplinești primele 2 condiții de participare ești înscris în tragerea la sorți în urma căreia poți câștiga unul din cele 5 premii, fiecare premiu constând în: cutie cu produse KOTÁNYI și cuțit personalizat KOTÁNYI!

REGULAMENT DE CONCURS

1. Concursul este oferit de Kotányi și Flaveur, întreaga responsabilitate a organizării concursului aparținând Flaveur.
2. Înscrierea în concurs se poate face printr-o postare pe grupul Facebook „Bebeluși – diversificare și rețete Flaveur” https://www.facebook.com/groups/Bebelusi.Diversificare.Retete.Parinti în care se prezintă un preparat propriu realizat după rețeta Kotányi de chifteluțe de pui cu ciuperci și tarhon.
3. Înscrierea în concurs a postării este considerată validă în urmatoarele condiții:
(1) se prezintă o fotografie proprie a preparatului realizat împreună cu condimentul Kotányi folosit în rețetă. Se acceptă înscrieri în concurs cu imagini doar cu condimentul tarhon Kotányi cerut în respectiva rețetă și nu cu un oricare alt condiment Kotányi!
(2) se folosește hashtag-ul #TarhonKotanyi.
4. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată, nefiind permisă înscrierea multiplă a unui participant.
5. Înscrierile de concurs se pot face de miercuri 22 ianuarie 2020 de la ora 16:00 până inclusiv vineri 24 ianuarie 2020 ora 24:00.
6. Angajații organizatorilor și rudele acestora nu se pot înscrie în concurs.
7. Participanții care folosesc poze copiate de pe internet sunt excluși din concurs.
8. Preparatele care nu sunt gătite în mod corespunzător pentru copii nu sunt înscrise în concurs.
9. Lista participanților înscriși în mod valid în concurs este publicată pe aceasta pagină sâmbătă 25 ianuarie 2020, iar extragerea la sorți, desemnarea câștigătorului și transmiterea premiilor va avea loc în perioada 25 ianuarie – 9 februarie 2020.
10. Desemnarea câștigătoruilor va fi făcută prin tragere la sorti cu ajutorul platformei www.random.org, fiind publicat print screen-ul extragerii.
11. Premiile concursului sunt oferite de către Kotányi și sunt în număr de 5 (cinci), fiecare premiu conținând o cutie cu produse Kotányi și un cuțit personalizat Kotányi cu lama de 7.5 cm.
12. Câștigătorii premiilor acestui concurs vor furniza în mod privat administratorilor Flaveur toate datele de identificare necesare transmiterii premiului.
13. Livrarea premiilor către câștigătorii concursului va fi făcută de către Flaveur printr-un serviciu de curierat sau prin Poșta Română doar pe teritoriul României în perioada 25 ianuarie – 9 februarie 2020.