INGREDIENTE
100 g file de somon gătit
1 cartof mic
1 fir ceapă verde
1 cățel usturoi
1 ou
1 lingură de făină alba de grau sau integrala + 2 linguri pentru modelat chifteluțele
pătrunjel
MOD DE PREPARARE
Am gătit somonul la cuptor, iar cartoful l-am fiert.
Am tăiat mărunt ceapa verde, pătrunjelul și usturoiul.
Am pasat cartoful cu furculița, iar somonul l-am mărunțit cu mâna. Am amestecat toate ingredientele cu un ou și o lingură de făină.
Compoziția rămâne moale, de aceea, am modelat chifteluțele trecându-le prin făină.
Le-am așezat apoi într-o tavă antiaderentă (puteți folosi o tavă obișnuită, tapetată cu hârtie de copt) și le-am copt la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie, 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte.
Pofta mare!