INGREDIENTE

file de peste fara piele- am avut 2 pesti dorada filetati. Puteti folosi si alt peste, de exemplu pastrav sau salau.
1 ceapa rosie
2 cartofi
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1 cub telina
1 ardei gras rosu
1 dovlecel
2 morcovi
patrunjel si leustean
1 ou
*suc de rosii in functie de preferinte (optional) si fidea sau taitei

MOD DE PREPARARE

Tocam legumele marunt la robot sau le dam pe razatoarea mica. Sau le tocam cu cutitul, in afara de cartofi pe care ii taiem cubulete.

Punem pe foc o oala cu 2L de apa si in momentul in care fierbe adaugam legumele si lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp pregatim perisoarele: tocam fileul de peste (il verificam sa nu aiba oase) la robot sau la masina de tocat carne. Amestecam carnea tocata cu oul, ne umezim mainile si formam perisoare pe care le punem pe o farfurie.

Dupa 25 de minute in care au fiert legumele, adaugam si perisoarele si mai lasam inca 20 de minute.

Cu 5 minute inainte de final adaugam si sucul de rosii si fideaua, iar la sfarsit verdeata si oprim focul.

Domnul Copil a fost foarte incantat!

Au iesit 5 portii din care am congelat 3.

Pofta buna si voua!