Va propun astazi sa gatim impreuna o ciorba de fasole galbena cu rosii, absolut delicioasa pentru intreaga familie!
Folosim desigur fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita.
Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni!

INGREDIENTE (5-6 portii)
200g fasole galbena de la Edenia
2 cartofi mici
1 morcov mic
1 ardei gras rosu mic
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1 telina mica
1 ceapa rosie
400g rosii pasate
1 legatura patrunjel verde
1 lingurita curcuma (optional)
1 lingurita cimbru uscat (optional)
1 lingura legume deshidratate (optional)
2L apa

MOD DE PREPARARE
Fasolea galbena direct congelata o taiem in doua. Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete. Ardeiul rosu si morcovul ii tocam marunt. Radacinoasele ramase le curatam si le taiam in 4. Ceapa o lasam intreaga. Patrunjelul verde il tocam marunt.
Punem apa la fiert intr-o oala, iar in momentul in care da in clocot adaugam morcovul tocat, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, ceapa, legumele deshidratate si lasam 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.

Dupa 10 minute adaugam cartofii si ardeiul si mai lasam 10 minute, dupa care scoatem telina, ceapa, pastarnacul si radacina de patrunjel si adaugam rosiile pasate si fasolea galbena.
Mai lasam inca 10 minute din momentul in care da din nou in clocot.
Sigur ca putem pastra toate legumele in ciorba iar daca dorim asta atunci le vom toca marunt pe toate inca de la inceput si vom mari cantitatea de apa. La sfarsit adaugam condimentele si patrunjelul verde si oprim focul.
Se poate servi cu iaurt sau smantana! Pofta mare!

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!