INGREDIENTE
1 lingura mei (hidratat peste noapte in apa cu zeama de lamaie)
o mana de stevie
1 morcov mic
1 bucatica telina
1 ceapa
1/2 cartof alb
2 linguri bulion de casa cu ardei, morcov si rosii
2-3 linguri suc de rosii de casa
zeama de lamaie – optional
1 ou fiert
1 lingurita ulei de masline
verdeata: patrunjel, leustean, frunze de telina
MOD DE PREPARARE
Se fierbe meiul pana infloreste si oul separat.
Separat se fierbe morcovul cu ceapa si telina cu aproximativ 2-3 cani apa. Se adauga cartoful dupa cateva minute, se lasa 5 minute si se adauga bulionul de casa si sucul de rosii.
Separat am oparit stevia 2-3 minute dupa care am adaugat-o peste celelalte legume. Se lasa sa se patrunda toate legumele. La final se adauga uleiul de masline, oul fiert maruntit si meiul.
Se acreste cu zeama de lamaie si se orneaza cu toate verdeturile din frigider. Eu am avut leustean, patrunjel si frunze de telina!
Pofta buna!