INGREDIENTE

3 oua
250g mascarpone
250g faina alba de grau
1 pliculet praf de copt bio (7g)
un castronel cu cirese proaspete fara samburi – aprox 250g
*zahar optional sau in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Mixam foarte bine ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie foarte cremoasa. Adaugam mascarponele si iar mixam bine.

Incepem sa integram faina amestecata cu praful de copt mixand continuu. Obtinem o compozitie groasa iar mixerul va merge foarte greu.

Punem compozitia intr-o forma de silicon rotunda cu diametrul de 25cm si nivelam. Putem folosi si alta forma daca o tapetam cu faina sau folosim hartie de copt.

Infigem ciresele in compozitie astfel incat sa acoperim aproape toata suprafata.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 45 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Pufoasa si delicioasa! Pofta buna!