Am pregatit pentru astazi o reteta noua de ciulama de ciuperci cu spanac, pe care va invit neaparat sa incercati! Este nemaipomenit de gustoasa si merge de minune cu o mamaliguta.

Folosim desigur pentru aceasta reteta ciupercile taiate si spanac tocat portionat de la Edenia, pentru ca se gatesc rapid si fara pierederi si pentru ca sunt 100% naturale si fara conservanti!

Spanacul congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si este bogat in nutrienti importanti pentru o dieta echilibrata.

Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, de asemenea bogate in fibre si antioxidanti si cu o cantitate mica de grasimi.

INGREDIENTE (2-3 portii)

300g ciuperci taiate de la Edenia
6 cuburi spanac tocat portionat de la Edenia
1 ceapa rosie mica
2 linguri ulei de masline
290g sana
1 lingura cu varf amidon de porumb

MOD DE PREPARARE

Tocam ceapa marunt.
Amestecam sana cu amidonul folosind un tel si avand grija sa nu ramana cocoloase.

Intr-o craticioara, punem ceapa, uleiul si ¼ pahar apa si lasam la foc mic pana scade apa.

Dupa ce apa a scazut, adaugam ciupercile direct congelate. Imediat isi vor lasa apa si nu mai este nevoie sa adaugam noi. Lasam ciupercile sa fiarba 8 minute, apoi adaugam spanacul direct congelat. Apa de la ciuperci nu va fi scazuta de tot astfel ca spanacul se va decongela imediat.

Dupa ce spanacul s-a decongelat, adaugam sana amestecata cu amidonul si amestecam cu o spatula. Mai lasam pe foc aproximativ 1 minut pana se ingroasa sosul, amestecand incontinuu.

Pofta mare!

Si cipercile taiate si spanacul congelat de la Edenia au in primul rand avantajul de a fi disponibile pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!

Pregatite si congelate rapid, ele isi pastreaza savoarea si gustul natural.

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!