Pentru micul dejun va propun o reteta noua, pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, de clatite cu spanac!
Folosim desigur spanac tocat portionat de la Edenia, pentru ca este 100% natural si fara conservanti! In plus si pentru ca isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si este bogat in nutrienti importanti pentru o dieta echilibrata.
Pentru un gatit rapid vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retetele Flaveur!

INGREDIENTE
2 oua
100g faina alba de grau
250mL lapte de vaca 3.5% grasime sau lapte vegetal
50g spanac tocat portionat de la Edenia

MOD DE PREPARARE
Spanacul congelat il punem intr-o craticioara la foc mic si lasam pana se decongeleaza apoi il scurgem bine.
Punem intr-un blender toate ingredientele si mixam pana obtinem o compozitie oomogena.
Ungem cu putin ulei de masline o tigaie antiaderenta si coacem clatitele la foc mic pe ambele parti.
Mi-au iesit 4 clatite mari pe care le-am umplut cu crema de branza.
Ies delicioase si perfecte pentru micul dejun sau pachetelul pentru gradinita.
Pofta mare!

Spanacul congelat de la Edenia are in primul rand avantajul de a fi disponibil pe tot parcursul anului.
De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!
Spanacul contine fier si beta-caroten si este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C si fibre.
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!