Am pregatit astazi o reteta noua si savuroase de pate de cartofi dulci cu branza!
Il putem prepara usor si rapid cu piureul de cartofi dulci de la Edenia, cu care va recomand sa incercati reteta!
Pasati si congelati in forma de peleti, cartofii dulci fierti sunt de fapt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nici nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE
250g piure de cartofi dulci de la Edenia
150g branza la alegere (am folosit branza de capra)
3-4 nuci
Miere (numai pentru 1 an+)

MOD DE PREPARARE
Punem peletii de piure intr-o craticioara si lasam la foc mic, amestecand continuu pana se decongeleaza.
Punem in robotul de bucatarie (maruntitorul electric) piureul de cartofi dulci cu branza si mixam pana obtinem o crema fina. Daca este compozitia prea groasa, o putem subtia cu putin lapte.
Punem pateul intr-un castronel, presaram nucile maruntite si stropim cu putina miere. Pentru copiii mai mici de 5 ani vom macina nucile.
Servim cu paine integrala sau umplem clatite.
Un mic dejun delicios!
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!