Va propun, pentru cina de diseara, sa gatim impreuna o reteta noua de gratin de broccoli cu morcovi, pentru intreaga familie!
Va recomand sa pregatiti gratinul cu broccoli de la Edenia, perfect pentru un gatit rapid!
Prin congelare buchetele de broccoli isi pastreaza culoarea intensa, verde, dar si savoarea si gustul deosebite.
Broccoli este o leguma uimitoare cu multe beneficii asupra organismului datorita substantelor nutritive pe care le contine. In plus, contribuie la portia zilnica de sanatate, datorita aportului important din vitaminele A si C.
INGREDIENTE (2-3 portii)
200g broccoli de la Edenia
100g morcovi
100g cascaval (sau mozzarella fresca pentru bebelusii mai mici de 1 an)
3 oua
MOD DE PREPARARE
Fierbem broccoli pentru 8 minute. Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mare. La fel procedam si cu cascavalul.
Amestecam buchetelele de broccoli fiert cu morcovul crud dat pe razatoarea, cascavalul si ouale.
Punem compozitia intr-o forma de chec, nivelam si bagam in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 35 de minute sau pana se rumeneste frumos. Se poate folosi si o forma ceramica sau yena.
Servim o cina delicioasa!
Se poate pastra la frigider pana la 3 zile. O reincalzim la cuptor.
Pofta mare!
Folosesc uzual in retetele Flaveur broccoli congelat de la Edenia pentru ca este disponibil pe tot parcursul anului si mai ales pentru ca este 100% natural si fara conservanti.
Acest lucru este in fapt valabil pentru toate legumele congelate de la Edenia.
Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!