Astazi am pregatit o reteta noua cu peste si va invit cu drag sa o incercati! O reteta de cod in crusta de parmezan cu cimbru, o incantare pentru toata familia!
Va recomand sa incercati reteta cu cod, pentru ca este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.
Folosim desigur file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE
4 bucati file de Cod Atlantic fara piele de la Edenia
75g pesmet
50g parmezan
2 catei usturoi pisati sau ½ lingurita usturoi granulat
2 lingurite cimbru uscat
3 linguri ulei de masline
Putin piper (optional)
MOD DE PREPARARE
Pestele, decongelat in prealabil in frigider, il punem intr-o tava pe hartie de copt.
Intr-un bol amestecam restul ingredientelor, iar cu o lingura le repartizam pe fiecare bucata de peste, presand usor.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190 garde C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute.
Incredibil de gustos a iesit si merge de minune cu un PIURE DE MORCOVI CU CONOPIDA.
Pestele gatit il putem consuma si a doua zi pastrat la frigider. La servire il putem reincalzi putin la cuptor.
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!