INGREDIENTE
600g miere poliflora cruda
100g migdale macinate fin
3 linguri carob
*atentie, mierea poliflora cruda este o miere cremoasa, nu este o miere lichida. Eu am folosit din productia proprie, va rog sa cititi articolul MIEREA pentru informatii complete.
MOD DE PREPARARE
Punem toate ingredientele intr-un bol si mixam putin cat sa se incorporeze migdalele si carobul in miere. Umplem un borcan mare sau doua borcane mai mici. O pastram la frigider iar cand dorim sa servim o scoatem cu ceva timp inainte din frigider pentru ca se va intari.
Putem servi cu pancakes, putem indulci terciurile de cereale sau o intindem pe paine cu unt.
A iesit foarte gustoasa, parca ar fi mers si un praf de scortisoara. Pofta mare!
Se poate face cu niere de salcam daca nu avem miere cruda poliflora?
nu prea pt ca mierea de salcam este lichida. Cea cruda poliflora este ca o crema.