Astazi am pregatit o reteta noua si savuroasa de crumble cu mango si fulgi de cocos! Va invit cu drag sa incercati cat mai degraba reteta pentru ca va fi foarte bine primita!
Folosim desigur cu mango bucati de la Edenia, pentru ca sunt 100% proaspete si provin din soiurile cele mai bune de mango. Sunt curatate, spalate, taiate bucati, sortate si congelate rapid.
Fructele mango de la Edenia au multe beneficii pentru sanatate, pe langa faptul ca asigura necesarul unor vitamine esentiale si ca imbunatateste digestia.

INGREDIENTE (3-4 portii)
450g mango de la Edenia
75g faina alba de grau
75g unt rece (am folosit cu 82% grasime)
30g fulgi de cocos
O lingura zahar
Un praf pudra de vanilie (optional)

MOD DE PREPARARE
Mango il lasam la temperatura camerei pentru o ora pentru a se decongela putin.
Intr-un bol punem restul ingredientelor si framantam cu varful degetelor pana obtinem o compozitie nisipoasa.
Punem bucatile de mango pe fundul unui vas ceramic de marime medie si acoperim cu aluatul nisipos.
Bagam vasul in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 35 de minute sau pana incepe sa se rumeneasca.
Iese absolut delicios!
Poate fi pastrat la frigider si consumat in 3 zile.
Se poate servi la temperatura camerei sau incalzit putin la cuptor.
Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!