INGREDIENTE (o porție)
1 nectarină (200g)
2 linguri fulgi de ovăz
2 linguri iaurt grecesc (cu 10% grăsime)
1 ou
1 lingurită nuci/alune/migdale măcinate
MOD DE PREPARARE
Curațăm nectarina și o pasăm cu blenderul vertical. Amestecăm piureul obținut cu restul ingredientelor. Punem compoziția într-un vas mic ramekin (11cm inaltime/5cm diametru).
Băgăm în cuptor, setăm 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație și lăsăm pentru 40 de minute.
Iese o budincă moale și delicioasă! O servim cu lingurița. Poftă mare!
Bună , oare se poate prepara la airfrayer?
da
Bună ziua! Pot înlocui iaurtul grecesc cu unul din soia și oul cu o banana? Avem alergii la lactoza și oua. Mulțumesc!
da
Buna ziua, e ok trecuta dimensiunea vasului? Nu sunt inversate? Nu găsesc vase de dimensiunea respectiva.
dimensiunea vasului este trecuta corect. Puteti folosi orice vas ramekin mic.
Buna ziua
Fulgii de ovaz ii punem cruzi?
Multumesc!
cruzi pt ca se gatesc la cuptor!