Astazi am pregatit briose cu visine si fulgi de ovaz, pufoase si delicioase! O reteta noua si savuroasa pe care va invit cu drag sa o incercati!
Am folosit desigur visinele fara samburi de la Edenia pentru ca sunt 100% proaspete si provin din soiurile cele mai bune. Sunt alese, spalate, curatate de samburi, sortate si congelate rapid.
Visinele Edenia sunt pline de antioxidanti, vitamina C si antocianine, acele fitochimicale care au un bun efect antiinflamator, incurajand circulatia sangelui si contribuind la echilibrarea sistemului nervos.
O combinaţie de dulce acrişor, vişinele au mari beneficii pentru sănătate, de la combaterea insomniei si pana la arderea caloriilor.

INGREDIENTE (14-15 briose)
2 oua
250mL lapte de vaca 3.5% grasime
125g unt pe care il topim (am folosit cu 82% grasime)
2 linguri zahar
200g faina alba de grau tip 000
2 lingurite praf de copt bio
75g fulgi de ovaz
150g visine de la Edenia

MOD DE PREPARARE
Visinele le lasam la temperatura camerei pentru 2 ore apoi le taiem in doua.
Intr-un bol mixam ouale cu zaharul pentru aproximativ 2-3 minute, apoi adaugam pe rand laptele, untul topit, faina, praful de copt, fulgii de ovaz si lasam compozitia in repaus pentru 30 de minute.
Adaugam si visinele si amestecam cu o spatula.
Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute.
Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!