Pentru diseara pregatim impreuna cuscus cu sos de morcovi, o cina delicioasa pentru cei mici!
Usor si rapid de preparat cu noul piure de morcovi de la Edenia, pe care vi-l recomand cu drag!
Morcovii fierti, pasati si congelati in forma de peleti, sunt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!
INGREDIENTE (2 portii)
½ cana cuscus (din grau dur)
1 cana apa (aceeasi masura ca la cuscus)
250g piure de morcovi de la Edenia
100mL lapte de vaca 3.5% grasime
20g unt (am folosit cu 65% grasime)
1 catel de usturoi pisat (optional)
1 praf de nucsoara (optional)
MOD DE PREPARARE
Punem apa la fiert si, cand incepe sa dea in clocot adaugam cuscusul, oprim focul si acoperim craticioara pentru 20 de minute sa se umfle cuscusul.
In alta craticioara punem la foc mic peletii de piure impreuna cu usuturoiul, untul, laptele si nucsoara.
Amestecam din cand in cand pana obtinem un piure fin.
Amestecam sosul cu cuscusul si cine este deja gata!
Poate fi si o garnitura perfecta pentru carne, cum ar fi COQUELET CU LAMAIE SI CIMBRU.
Pofta mare!
Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!