Va invit sa gatim astazi impreuna un savuros coquelet cu lamaie si cimbru.
O incantare pentru cei mici si pentru cei mari!

Folosesc si va recomand cu drag coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.

INGREDIENTE

1 coquelet de Bretagne de la Edenia
zeama de la o lamaie
o lingurita cimbru
o lingurita boia dulce
o lingurita curcuma
2 linguri ulei de masline
amestec Hawaii de la Edenia pentru garnitura (optional)

MOD DE PREPARARE

Amestecam zeama de la lamaie cu uleiul si condimentele.

Puiul, decongelat in prealabil la frigider peste noapte, il ungem cu sosul de mai sus si il bagam la frigider pentru o ora.

Punem puiul intr-un vas ceramic, impreuna cu totul sosul. Setam cuptorul la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, bagam puiul pentru 45 de minute, dar il intoarcem la fiecare 15 minute.

Servim cu amestecul Hawaii de la Edenia! Delicios! Pofta buna!

Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.

Va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/pui-edenia/ pentru mai multe informatii.

Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!