Vă invit să gătim astăzi o rețetă savuroasă de cușcuș cu spanac, cartof dulce si marcarpone! O puteți pregăti pentru prânz sau pentru cina de diseară!

O rețetă nouă și sănătoasă, pe care v-o propun împreună cu Canpol Babies, și de care cei mici se vor bucura cu siguranță!

Cușcușul poate fi servit ușor cu tacâmurile flexibile din farfuria colorată Canpol Babies, foarte atractivă pentru cei mici prin culorile vii și modelele jucăușe.

Cana cu pai din silicon este o soluție foarte bună pentru servitul apiței pentru că are mânere confortabile și este special concepută să nu se ude copilul. Este ideală și pentru deplasări!

INGREDIENTE (o porție)

2 linguri cușcuș (din grâu dur)
5 linguri apă
100g cartof dulce
50g spanac (am folosit congelat tocat)
1 linguriță mascarpone (sau brânză de casă/smântână/iaurt)

MOD DE PREPARARE

Punem apa la fiert și, în momentul în care dă în clocot, adăugăm cușcușul, oprim focul și acoperim vasul. Lăsăm să se umfle 15 minute.

Cartoful dulce îl gătim la abur sau îl fierbem, apoi îl pasăm cu blenderul vertical sau cu furculița. Cartoful dulce este gata în aproximativ 20 de minute în momentul în care întră furculița ușor în el.

Spanacul direct congelat îl punem în apa care tocmai a dat în clocot și îl lăsăm acolo 2 minute, bineînțeles după ce am oprim focul. Spanacul nu trebuie fiert ci doar opărit.
Îl transferăm apoi într-o strecurătoare și îl presăm astfel încât să iasă toată apă din el și va rezulta o lingură de spanac.
Dacă nu aveți tocat, atunci îl veți toca cu cuțitul sau îl puteți și pasa cu blenderul vertical. La fel procedati și dacă aveți spanac proaspăt și nu congelat.

Amestecăm cușcușul cu piureul de cartof dulce, spanacul și mascarpone. Mascarpone nu există special pentru bebeluși, este un singur tip pe care îl gășiți la supermarket.

Acest preparat poate fi servit și a doua zi, păstrat la frigider și reîncălzit într-o crăticioara la foc mic.

Gata un prânz sau o cină delicioasă!

Poftă mare!

Canpol este liderul accesoriilor pentru bebeluși pe piața din Polonia, însă este într-o continuă dezvoltare și modernizare a capacității de producție, ceea ce-l face să fie unul dintre cei mai mari și mai avansați producători de accesorii pentru bebeluși din Europa.

De 30 de ani, Canpol răspunde nevoilor celor mai tineri părinți din peste 50 de țări, oferind o gamă completă de produse pentru mamă și copil: sarcină, alăptare, îngrijirea și hrănirea bebelușului, joacă și siguranță.

Echipa Canpol de designeri, alături de medici pediatri și specialiști, creează colecții moderne cu produse inovatoare și sigure, lucrând constant pentru a îmbunătăți produsele și a introduce noutăți care să ajute la dezvoltarea corespunzătoare a copiilor.

Produsele Canpol sunt prezente în Bebetei.ro, hiperfarmaciile Dr. Max, Kaufland, Nichiduta.ro, Pilulka.ro, Yuga.ro dar și pe site-ul distribuitorului oficial organiclife.ro.

Farfurie colorată
Farfuria este perfectă pentru copilul care învață să mănânce singur.
Culorile vii și modelele jucăușe vor face masa copilului tău să fie mai atractivă.
Farfuria este ușoară și la îndemână și poate fi spălată în mașina de spălat.
Farfuria este disponibilă în mai multe culori și este concepută pentru copiii cu vârsta de peste 9 luni. Nu conține BPA!

Set tacâmuri flexibile
Tacâmurile flexibile (furculiță și linguriță) sunt special create pentru a fi fixate și menținute în poziția dorită. Ajută copilul să mănânce singur în orice stadiu al dezvoltării sale.
Puteți adapta tacâmurile nevoilor celui mic dacă acesta mănâncă normal cu mâna dreaptă sau dacă este stângaci.
Formele rotunjite sunt special concepute pentru gingiile sensibile ale copiilor.
Setul de tacâmuri este confecționat din materiale de înaltă calitate

Cană cu pai din silicon
Cană modernă și practică pentru copii care beau singuri, cu vârste de peste 9 luni.
Utilă acasă, în călătorii sau la plimbare!
Părțile mobile ale capacului permit ascunderea ușoară a paiului, prevenind curgerea necontrolată a lichidului.
Mânerele confortabile permit copilului să țină singur cana în mâini, învățând să fie independent.
Cana are o capacitate de 210 ml, și este semi-transparentă, prin urmare nivelul lichidului poate fi urmărit cu ușurință.

Vă invit cu drag să descoperiți întregul univers minunat de produse Canpol Babies și să le folosiți cu încredere!