Astazi am servit o frittata delicioasa cu spanac si mozzarella! Va invit sa o incercati, va fi un succes garantat!
Eu am folosit pentru aceasta reteta spanac tocat portionat de la Edenia, 100% natural si fara conservanti!
Spanacul contine fier si beta-caroten si este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C si fibre. Pentru un gatit rapid vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retetele Flaveur!
INGREDIENTE
250g spanac tocat de la Edenia
4 oua
40g parmezan
100g mozzarella
1 lingura ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Decongelam spanacul in apa fiarta, apoi il transferam intr-o strecuratoare si il presam foarte bine pana ramane cat mai uscat.
Intr-un bol, batem ouale cu spanacul scurs bine si parmezanul ras.
Ungem o tigaie antiaderenta cu ulei de masline si turnam compozitia, niveland-o.
Lasam aproximativ 2 minute pana incepe sa se intareasca pe margini. Punem feliute de mozzarella, acoperind doar jumatate din suprafata omletei. Cealalta jumatate o indoim usor cu ajutorul unor spatule peste jumatatea cu mozzarella si mai lasam putin pe foc pana e rumenita bine dedesubt.
Cu ajutorul unei farfurii, intoarcem usor omleta pentru a o rumeni si pe cealalta parte.
Gata! Un mic dejun delicios si sanatos! Pofta mare!
Spanacul congelat de la Edenia are in primul rand avantajul de a fi disponibil pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!
Spanacul congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si este bogat in nutrienti importanti pentru o dieta echilibrata.
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!