INGREDIENTE

200g faina
4 oua
Sucul de la jumatate de lamaie mare
O lingura zahar optional sau in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Mixam foarte bine ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa.

Adaugam apoi sucul de lamaie si faina si omogenizam. Bagam compozitia in frigider pentru o ora.

Punem compozitie in forme de fursecuri sau biscuiti, acelea care nu sunt atat de inalte ca formele de briose. Se pot folosi si forme de briose dar puneti foarte putina compozitie in forme. De asemenea se pot folosi si forme pentru madeleines.

Daca nu doriti sa folositi forme, atunci puteti pune compozitie direct in tava pe hartie de copt asa cum procedam la FURSECURILE PUFOASE CU CAROB.

Coacem fursecurile pana se rumenesc putin pe margini la 180 grade C (caldura sus-jos fara ventilatie). Nu trebuie sa se rumeneasca in intregime. Testam cu scobitoarea sa vedem daca s-au copt, dupa aprox 15 minute.

Daca formele ne permit putem pune deasupra ciocolata bebeluseasca, gem sau jeleu. Eu am pus gem de cirese, gem de piersici si ciocolata (carob+lapte de cocos).

Pofta buna!