INGREDIENTE
90g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
50ml ulei de masline de gatit (din turte)
1 ou
100g piure de gutuie (coapta sau la abur)
½ lingurita pudra de vanilie (optional)
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol amestecati faina si praful de copt.
In alt vas, mixati oul cu zaharul, vanilia, uleiul si piureul de gutuie.
Adaugati in al doilea vas compozitia din primul si continuati sa mixati pana ce compozitia devine omogena.
Pregatiti tava cu hartie de copt si puneti compozitie cu o lingura, lasand spatiu intre fursecuri. (eu am pus cu ustensila de inghetata)
Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 15-20 minute!
Pofta buna!
*Au iesit la fel de pufoase ca FUSERCURILE MOI CU DOVLEAC
Pot folosi gutui din compot sau sunt prea zemoase si trebuie marita cantitatra de faina?
nu am incercat cu gutui din compot, sigur va mai trebui faina si se va schimba automat si textura biscuitilor.