Am pregatit pentru astazi o noua reteta savuroasa de paste: cu ardei si smantana!
Eu am folosit fusilli Antonio di Vaio pentru ca acestea imi ies ca la restaurant!
Pentru ca pastele Antonio di Vaio au in compozitie grau dur de calitate, se gatesc foarte usor si raman perfecte, si, in plus, au si un pret extrem de bun!

INGREDIENTE (4 PORTII)

300g fusilli Antonio di Vaio
3l apa
2 ardei mici galbeni
2 ardei mici verzi
1 ardei mare kapia
3 catei usturoi
1 ceapa rosie
3 linguri ulei de masline
200g smantana
patrunjel uscat

MOD DE PREPARARE

Fierbem pastele in cei 3 litri de apa pentru 8 minute apoi le punem la scurs intr-o strecuratoare si ne ocupam de sos.

Tocam legumele cubulete de aproximativ 1-2cm si le punem la inabusit cu uleiul de masline si un pahar cu apa.

Vom mai adauga apa la nevoie, astfel incat sa obtinem la sfarsit legumele moi si cremoase.

Luam legumele de pe foc, adaugam smantana si patrunjelul si amestecam.

Turnam sosul peste fusilli Antonio di Vaio si amestecam bine.

Putem servi cu cascaval ras, fulgi de drojdie inactiva sau pot fi o garnitura ideala pentru o friptura de pui la cuptor.

Au iesit delicioase! Pofta buna!

Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta traditionala speciala si contin grau dur de cea mai buna calitate din Italia. Sunt paste excelente nascute din pasiunea pentru traditia culinara italiana si pentru produse de calitate superioara. Au o textura ideala si sunt capabile sa reziste perfect la gatit garantand reusita oricarei retete!

Va invit cu toata increderea sa le folositi in preparatele Flaveur!