INGREDIENTE
500g cartofi
200g smantana
3 oua
1 lingurita curcuma (optional)
1 lingura patrunjel uscat
50g cascaval ras
1 lingurita praf de copt bio sau bicarbonat de sodiu
MOD DE PREPARARE
Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Gatim cartofii la abur sau ii fierbem si apoi ii scurgem bine.
Peste cartofii fierbinti punem smantana rece si pasam astfel incat sa obtinem un piure.
Adaugam si restul ingredientelor si amestecam bine cu furculita.
Coacem in aparatul de gofre. Este foarte important sa ungem placile de la aparat inainte sa punem compozitia. Gofrele ies destul de moi si trebuie manevrate usor cu o spatula atunci cand le scoate.
Sau daca aveti forme din silicon pentru gofre le puteti coace si la cuptor!
Nu va pot spune cat de bune au iesit! Va las sa descoperiti singuri! 😀
Pofta mare!
Bună! Rețeta de gofre de cartofi cu smântână,nu are absolut deloc făină în compoziție? Mă gândesc că nu ar fi musai necesar,dar totuși întreb,gandindu-ma că poate ați omis sa treceți……
reteta este nu este cu faina.