Va propun sa pregatim impreuna pentru diseara o reteta noua si savuroasa de gris cu dovleac si iaurt!
Va recomand sa folositi piureul nou de dovleac de la Edenia, cu care puteti gati mai rapid aceasta reteta!
Dovleacul fiert, pasat si congelat in forma de peleti, este usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE
250mL lapte de vaca 3.5% grasime
2.5 linguri gris (ideal integral)
2 linguri iaurt grecesc (sau mascarpone sau smantana)
Un praf de scortisoara Ceylon
120g dovleac de la Edenia

MOD DE PREPARARE
Punem peletii de piure intr-o craticioara la foc mic si amestecam pana se decongeleaza.
Separat in alta craticioara, punem laptele si, cand incepe sa fiarba, adaugam grisul in ploaie amestecand cu un tel.
Lasam pe foc, amestecand incontinuu pentru 2-3 minute pana se ingroasa. Oprim focul si adaugam iaurtul cu piureul de dovleac si amestecam.
La servire presaram scortisoara.
O cina rapida si delicioasa pentru cei mici!
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 6 sortimente (mazare, telina, morcovi, cartof dulce, broccoli si dovleac) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!