INGREDIENTE
5 oua
320 g faina alba de grau
5 linguri cu ulei de masline nonextravirgin sau ulei de cocos
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
150 mL lapte sau Sana sau lapte vegetal
1 plic praf de copt bio
O ceasca visine in suc propriu
2 linguri cu apa rece

MOD DE PREPARARE
Galbenusurile se freaca cu o lingurita sirop de artar sau zahar apoi se adauga 2 linguri cu apa rece, uleiul, faina amestecata cu praful de copt, laptele si 2 linguri din spuma din 5 albusuri batute cu o lingurita de zahar.
Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata sau pe hartie de copt si se da la cuptor.
Cand aluatul este semicopt se pun visinile fara zeama si spuma de albusuri. Se lasa in cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana trece testul scobitorii. Pofta buna!

Alte precizari
Merg orice fel de fructe: proaspete, congelate sau din compot.