J BIMBI

Proiectul J BIMBI este visul unei echipe de experimentați profesioniști care au împărtășit idealul de a crea un brand zâmbitor și recognoscibil capabil să ofere produse întradevăr inovatoare.
Produse utile, frumoase, avantajoase, ecologice dar mai ales atente la bunăstarea și siguranța copiilor. În baza acestor principii a fost proiectată o gamă de body-uri elastice capabile să cuprindă creșterea rapidă a copilului, evitând risipa inutilă cauzată de schimbul des al mărimilor, necesar cu body-urile obișnuite.
După 5 ani de studii și dezvoltare se naște primul body extensibil: body-ul J BIMBI, care îmbracă cu ușurință bebelușii oferind o mărime unică de la 0 la 36 luni.

BODY EXTENSIBIL J BIMBI ®

MĂRIME UNIVERSALĂ DE LA O la 36 LUNI

Descoperă colecțiile J BIMBI

BODY-URI BUMBAC

Body-urile J Bimbi Cotton sunt extrem de elastice, respectă mișcările delicate ale copilului și se adaptează creșterii sale. Realizate din bumbac de înaltă calitate, nu produc electricitate statică și, prin finețea lor, oferă, în contact cu pielea delicată a bebelușului, o stare naturală de bine.

BODY-URI DRYARN

Body-urile J Bimbi Dryarn sunt realizate dintr-o fibră inovatoare, folosită pentru echipamentele sportive, ceea ce asigură confort maxim și o stare naturală de bine.
Sunt extrem de elastice și datorită extensibilității tridimensionale se adaptează ușor fiecărei miscări a copilului și creșterii sale.

Descoperă noile colecții J BIMBI lansate la Baby Expo

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Reducere 10% la achiziționarea oricărui body extensibil J BIMBI

 

Toți membrii comunității Flaveur beneficiază de un discount de 10% aplicabil oricărui produs J BIMBI achiziționat de pe site-ul www.jimbiromania.ro.

Codul pentru cuponul de discount este: JBIMBI10

Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2018.