De la FUSILI DE TOAMNA mi-a venit ideea.
Si a iesit parca si mai interesanta combinatia.

INGREDIENTE

100 g cous cous
3 ardei kapia
1 ceapa mare
2 vinete baby ( 10 cm maxim) … puteti inlocui
1 mana de marar
1 lingura de patrunjel
3 linguri de ulei

 

MOD DE PREPARARE

Am oparit cous cous ul cu ceapa si ardeiul.

Separat am taiat vinetele cubulete mici, mici.

Am tocat fin mararul si separat patrunjelul.

Am blenduit ardeiul, ceapa, uleiul cu 50 ml din apa in care au fost oparite.

Am pus vinetele si sosul intr-un vas cu capac la foc mic, amestecand din cand in cand.

Cand s-au inmuiat vinetele am pus si cous cous ul scurs bine.

Am mai lasat pe foc circa 10 minute.

Apoi am bagat preparatul la cuptor pentru circa 15 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Am presarat patrunjelul si am servit cu drag.

Pofta buna!