INGREDIENTE (6-7 PORTII)





500g naut
3 cepe rosii
3 morcovi mari
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 ardei grasi rosii
250g pasta de ardei kapia si rosii (sau doar de rosii)
patrunjel
curcuma, cimbru, boia dulce de ardei
6-7 linguri ulei de masline





MOD DE PREPARARE





Nautul inmuiat minimum 8 ore il fierbem aproximativ 1h30 apoi il scurgem.





Intr-o cratita punem legumele tocate marunt cu uleiul de masline si aproximativ 2 cani apa. Lasam la inabusit aproximativ 20 de minute sau pana sunt inmuiate bine. Mai adaugam apa daca vom considera necesar.





Cand legumele s-au inmuiat, adaugam nautul, pasta de rosii si completam cu apa atat cat dorim sa fie sosul. Mai lasam sa fiarba 5 minute apoi adaugam condimentele, amestecam si oprim focul.





Un pranz delicios! Pofta buna!