INGREDIENTE (6-7 PORTII)

500g naut
3 cepe rosii
3 morcovi mari
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 ardei grasi rosii
250g pasta de ardei kapia si rosii (sau doar de rosii)
patrunjel
curcuma, cimbru, boia dulce de ardei
6-7 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Nautul inmuiat minimum 8 ore il fierbem aproximativ 1h30 apoi il scurgem.

Intr-o cratita punem legumele tocate marunt cu uleiul de masline si aproximativ 2 cani apa. Lasam la inabusit aproximativ 20 de minute sau pana sunt inmuiate bine. Mai adaugam apa daca vom considera necesar.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam nautul, pasta de rosii si completam cu apa atat cat dorim sa fie sosul. Mai lasam sa fiarba 5 minute apoi adaugam condimentele, amestecam si oprim focul.

Un pranz delicios! Pofta buna!