INGREDIENTE (6-7 PORTII)
500g naut
3 cepe rosii
3 morcovi mari
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 ardei grasi rosii
250g pasta de ardei kapia si rosii (sau doar de rosii)
patrunjel
curcuma, cimbru, boia dulce de ardei
6-7 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Nautul inmuiat minimum 8 ore il fierbem aproximativ 1h30 apoi il scurgem.
Intr-o cratita punem legumele tocate marunt cu uleiul de masline si aproximativ 2 cani apa. Lasam la inabusit aproximativ 20 de minute sau pana sunt inmuiate bine. Mai adaugam apa daca vom considera necesar.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam nautul, pasta de rosii si completam cu apa atat cat dorim sa fie sosul. Mai lasam sa fiarba 5 minute apoi adaugam condimentele, amestecam si oprim focul.
Un pranz delicios! Pofta buna!
![](https://flaveur.ro/wp-content/uploads/2019/01/MANCARE-DE-NAUT-1.jpg)
Ati curatat boabele de coaja sau merg si asa lasate?
Nu am curatat! Acea pielita contine multe vitamine, minerale si antioxidanti!