MICOSTORE

MicoStore.ro este o echipa tânără a cărei valori de bază sunt profesionalismul și calitatea și a cărei principal scop, în tot ceea ce face, este să aducă zâmbete pe chipul clienților.
O echipă deschisă și zâmbitoare și întotdeauna pregătită pentru a face tot ce poate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.
MicoStore.ro ne propune o gamă largă de jucării educative din lemn pentru toate vârstele, jucării sigure și cu prețuri extraordinare.
De asemenea aduce în premieră pe piața din România noile carioci lavabile Do a Dot.

Te invităm să descoperim împreună gama largă de jucării educative MicoStore.ro și cariocile lavabile Do a Dot!

Descoperă produsele MicoStore.ro

Carioci pe bază de apă

Planșe de colorat reutilizabile

Jucării din lemn

Forme din silicon

Ne face plăcere să recomandăm:

Cariocile pe bază de apă: Do a Dot și Carioca

Ușor de utilizat, perfecte pentru copii mici, preșcolari, școlari, pentru proiecte în grădinițe și scoli. Recomandate de profesori, psihoterapeuți și părinți.
Cariocile Do a Dot sunt pe bază de apă, se spală ușor și nu sunt toxice pentru copii. Nu se usucă niciodată, chiar și fără capac. Sunt ideale pentru activități educative și de colorat fără să te murdărești, fie că ești la școală, grădiniță sau în vacanță.
Intră acum pe www.micostore.ro pentru a descărca GRATUIT peste 1500 de fișe de lucru cu activități Do a Dot!

Cariocile pe bază de apă de la Carioca se pot folosi chiar de la vârsta de 1 an. Sunt fabricate în Italia, sunt testate dermatologic, super lavabile și au un corp cu design atractiv pentru copiii cu vârsta mai mare de 1 an, vărf special, scurt și rotund, rezistent la apăsare, cerneală non-toxică care se curăță foarte ușor cu apă.

Planșele de colorat reutilizabile

Sunt realizate din silicon și se spală cu apă sau cu un șervetel umed. Se pot colora cu orice carioci pe bază de apă.
Special concepute pentru a fi refolosite și a capta atenția copiilor, planșele de colorat sunt în format A3 și sunt ușor de folosit atât pe birou, masa din bucatarie, pe jos, la restaurant, în avion sau în mașină în timpul călătoriilor.

Colorează! Spală! Colorează iar și iar… Spală!

Jucăriile din lemn

Dacă iubești lucrurile de calitate, daca vrei să faci un cadou deosebit sau pur și simplu să îl inveți pe copilul tau cu produse deosebite, jucăriile din lemn sunt o variantă extrem de atractivă.
MicoStore.ro oferă o gamă largă de jucării de tip Montessori, cu piese de calitate și cu un pret excelent, apreciate în unanimitate de catre cumpărători.

Carioca Baby 1+

Carioca Baby 1+ este o cariocă special realizată pentru copii cu vârsta începând de la 1 an!
Este o cariocă testată dermatologic, fabricată în Italia, cu un design atrăgător și capac în formă de ursuleț. Nu prezintă niciun fel de risc de înghițire iar forma ergonomică a fost concepută pentru a se potrivi cu mâinile mici ale copiilor.
Vârful cariocii este unul special, scurt și rotund, rezistent la apăsare. Cerneala este non-toxică, superlavabilă și poate fi îndepartată numai cu apă.
Cariocole vin ambalate în cutii de câte 6 bucăți.

Coarda de sărit pentru copii și adulți

Coarda de sărit este recomandată începând de la 3 ani și, pentru că se poate ajusta în funcție de înălțime, poate fi folosită și de către adulți.

Coarda are mânerele confecționate din lemn , iar frânghia din fibre sintetice și este vopsită cu vopsele non-toxice, conform celor mai noi standarde de siguranță.
Modelele sunt frumos colorate, au desene atrăgătoare, iar coarda vine într-o cutie interesantă ce o face ușor de oferit ca și un cadou foarte frumos.

Joc – puzzle „Mâncare, Fructe, Legume – ce se potrivește?”

Jocul este unul de asociere al imaginilor, un puzzle cu piese mari, care îi ajută pe copii să facă legături logice, să își îmbunătățească vocabularul și cunoștințele generale.

Acest puzzle ajută la dezvoltarea gândirii logice, a răbdării, iar copilul invață să respecte reguli.

Jocul este compus din 15 puzzle-uri a câte 2 piese de mari dimensiuni, special create pentru cei mai mici. Toate planșele au imagini cu obiecte, despărțite în două, iar copiii trebuie sa le alăture obiectul cu o caracteristică specifică a acestuia.

Seturile de creioane pentru pictură Maskup 

Seturile de creioane pentru pictură Mask-up, de la Carioca, sunt soluția perfectă pentru a realiza machiaje artistice pentru copii (și nu numai) pentru că sunt realizate din materiale non-toxice și textura culorilor este concepută pentru a adera pe piele.

Recomandat pentru petreceri de ziua copiilor și evenimente speciale – puteți crea desene pe față cu animalele preferate, super – eroi, personaje din desene animate, desene de Halloween sau orice design abstract.

Creioanele cu vopsea solidă pentru pictură pe față sunt foarte ușor de folosit, nefiind nevoie de apă pentru a le aplica pe față sau pe corp.

Forme din silicon pentru jeleuri, prăjituri, clătite

Cu ajutorul formelor din silicon blaturile de tort, prăjiturile sau biscuiții se scot mult mai ușor din tăvi. Nu este nevoie să fie unse cu unt sau ulei, decât dacă rețeta cere în mod special acest lucru, iar preparatul conține o cantitate foarte mică de grăsime. Se întâmplă rar să arzi prăjiturile în forme de silicon, doar dacă uiți de ele în cuptor; în tăvile de silicon, aluatul se coace uniform și fără să se ardă. Înainte de a scoate blaturile sau biscuiții, după ce s-au copt, se lasă formele să se răcească la temperatura camerei. Au forme foarte variate, de la flori, stele, inimi sau fluturi la capete de animale care îi amuză pe copii.

Forme din silicon pentru jeleuri – ursuleți

Forma din silicon – ursuleți este termorezistentă, se curăță ușor și se poate spăla în mașina de spălat vase.
Poate fi folosită atât pentru jeleuri, cât și pentru ciocolată sau pentru cuburi de gheață.
Forma din silicon pentru jeleuri conține 36 figurine ursuleți și are dimensiuni de 18 x 13 x 1 cm.

Gătește rețetele MicoStore.ro:

CHIFTELUȚE DE CAȘCAVAL

BUDINCUȚE CU STRUGURI

BRIOȘE CU DOVLECEL ȘI MOZZARELLA

PRĂJITURĂ CU GEM

JELEURI DE PORTOCALĂ