M-am gandit sa fac ceva diferit de data aceasta si a iesit minunat.

INGREDIENTE

270 g faina alba de grau
3 oua micute
2 linguri de carob
1 lingurita rasa de bicarbonat sodiu – optional
1 lingurita praf de copt bio
piureul a 3 mere
zahar dupa preferinta
1 lingurita pudra vanilie – optional
60 ml ulei de masline
1 zucchini spalat bine si dat pe razuitoare mare cu tot cu coaja

MOD DE PREPARARE

Preincalzim cuptorul la 170 de grade C.
Intr-un vas mixam ouale cu zaharul si pudra de vanilie pana devin spumoase.

Adaugam uleiul si piureul de mere, mixand dupa fiecare.

Stoarcem bine zucchini intre palme pentru a elimina din zeama si il adaugam in compozitia de oua. In alt vas amestecam carobul, faina, praful de copt, bicarbonatul si le adaugam compozitiei. Amestecam bine cu o spatula pana incorporam ingredientele.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem prajitura la 170 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 46 de minute.

Pufoasa si delicioasa pe placul piciului.