Va propun astazi sa gatim impreuna pentru diseara un orez delicios cu cartof dulce si iaurt grecesc!
Usor si rapid de preparat cu piureul de cartofi dulci de la Edenia, cu care va recomand sa incercati reteta!
Pasati si congelati in forma de peleti, cartofii dulci fierti sunt de fapt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nici nu se decongeleaza inainte de preparare!
INGREDIENTE (2 portii)
50g orez alb
300mL apa
200g piure de cartof dulce de la Edenia
70g iaurt grecesc cu 10% grasime
1 catel de usturoi pisat sau un praf de usturoi granulat
1 lingurita fulgi de drojdie inactiva
MOD DE PREPARARE
Orezul il fierbem in apa la foc mic, pana cand absoarbe toata apa.
Peletii de piure ii punem intr-o craticioara la foc mic si amestecam pana se decongeleaza.
Peste piureul de cartof dulce adaugam iaurtul, usturoiul, fulgii de drojdie si orezul si amestecam.
Gata o cina delicioasa sau o garnitura pentru o fripturica.
Pofta mare!
Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!
Se poate manca a doua zi, seara? Mulțumesc pentru rețete, sunt de mare ajutor!
da, sigur!