INGREDIENTE
175g faina
2 banane potrivite (foarte bine coapte)
250 ml lapte
MOD DE PREPARARE
Turnam laptele peste faina si amestecam cu un tel. Apoi adaugam si bananele pasate cu furculita. Incingem o tigaie, o ungem cu ulei de cocos si coacem clatitele pe ambele parti pana se rumenesc. Le coacem la foc mic, eventual punem si capacul pe tigaie.
*Ca orice preparat cu banana, textura va ramane umeda.
Turnati putina compozitie in tigaie pentru a le face mai subtiri decat pancakes-urile obisnuite care contin si ou.
Buna dimineata. Dacă folosesc o singură banana, cantitățile de faina si lapte trebuie înjumătățite? Multumesc
da
Câte clătite ies din cantitățile astea? Mulțumesc :*
cred ca 5-6, nu le-am numarat din pacate.
Oare s-ar putea pune in forme de briose si bagate la cuptor?
nu prea 😀
Se poate folosi lapte vegetal?
sigur ca da!