INGREDINTE

1 ou
250 g ciuperci (am folosit la borcan)
1 ceapa
2 catei de usturoi
120 g cas de oaie (sau de vaca sau chiar branza de casa)
2 linguri de smântâna cu 12% grasime sau mai grasa
5-6 linguri rase de faina alba de grau
o lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

Prima data maruntim ciupercile la blender sau la maruntitorul electric.

La fel procedam si cu ceapa si usturoiul, apoi le punem la inabusit cu uleiul de masline si jumatate de pahar mic de apa. Cand apa a scazut de tot, oprim focul si le lasam putin la racit.

Intr-un bol amestecam legumele inabusite, ciupercile tocate si casul dat pe razatoare impreuna cu celelalte ingrediente. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Ungem o tigaie antiaderenta cu ulei de masline si punem cu lingura compozitie in tigaie dand forma de pancakes.

Coacem la foc mic, pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos.

Pofta mare!