Pastele cu ciuperci si cheddar sunt un incredibil de delicioase, ca atare va invit cu drag sa le gatiti!
Am folosit ciupercile taiate de la Edenia pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.
Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, bogate in fibre si antioxidanti si cu o cantitate mica de grasimi. Pregatite si congelate rapid, ele isi pastreaza savoarea si gustul natural.
INGREDIENTE
350g paste la alegere
900g ciuperci taiate de la Edenia
3 linguri ulei de masline
150g branza Cheddar
45g faina alba de grau
45g unt
500mL lapte
MOD DE PREPARARE
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem.
Punem ciupercile direct congelate intr-o cratita la foc mic impreuna cu uleiul de masline. Ciupercile isi vor lasa multa apa si lasam pe foc pana scade apa de tot apoi le transferam intr-o farfurie.
In aceeasi cratita in care am gatit ciupercile vom face si sosul. Punem la topit untul, iar in momentul in care este topit complet, adaugam faina toata odata si amestecam cu energic cu un tel pana obtinem o coca ce se desprinde usor de peretii cratitei.
Incepem si adaugam laptele putin cate putin amestecam incontinuu cu telul sa nu se formeze cocoloase. Cand am terminat de adaugat laptele, mai lasam 2 minute sa fiarba, amestecand incontinuu.
Dupa cele 2 minute adaugam branza Cheddar si ciupercile si amestecam pana se topeste branza, apoi oprim focul. Punem sosul peste paste si amestecam.
Gata o masa absolut delicioasa!
Pofta buna!
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!