INGREDIENTE (o portie)
1 sfecla rosie (nu prea mare)
1 felie radacina de telina
1 lingura de iaurt (sau dupa preferinta) – optional
1 fir patrunjel verde
MOD DE PREPARARE
Sfecla si telina le-am curatat si le-am spalat, apoi le-am pus la aparatul de gatit cu abur, taiate bucati.
Cand au fost gata, le-am pus in blender alaturi de patrunjelul maruntit, apa din tavita de scurgere de la aparatul de gatit si am obtinut supa crema.
In bolul in care am servit am adaugat si iaurtul.
Pofta buna!
*daca apa din tavita aparatului nu e suficienta, punem apa plata pana ajungem la consistenta dorita
**eu nu am facut-o fina ca orice alta supa crema pentru ca bebelusei ii place sa si rontaie, de aceea se mai pot observa mici bucatele.
Buna! Spuneti-mi va rog cat timp ati lasat la fiert! Eu am fiert o ora si inca nu era fiarta sfecla
sfecla ramane tare chiar daca e coapta sau fiarta. Intr-o ora este sigur fiarta.
Succes total … Sofia va multumeste penru meniul de azi <3
Am gatito si noi astazi doar k la reteta am mai adaugat si cateva felii de praz 🙂
Multumim pentru reteta mami :*