INGREDIENTE
200g paste (la alegere)
2 morcovi medii
2 cepe mari
2 ardei kapia
1 căpățâna usturoi
400g rosii cherry
Busuioc
MOD DE PREPARARE
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Am pus la fiert intr-un vas morcovul, ceapa si ardeiul kapia.
Am facut roșiile crude pasta cu ajutorul blenderului, sosul obținut l-am pus la foc si am adaugat usturoiul taiat feliuțe pentru cateva minute.
Am facut pasta cu blenderul ceapa, morcovul si ardeiul. Am adaugat acest sos peste cel de rosii si am lasat pana a ajuns la consistentă dorita.
La final am adaugat busuioc.
Pofta buna!
Felicitari, este singura reteta pe care fata mea o place pentru paste. Si cred ca secretul este morcovul si ardeiul kapia care sunt mai dulci. Pana acum nu am gasit altceva sa ii placa mai mult…
va multumesc frumos pentru feedback!