Vă propun astazi împreună cu Tupperware o rețetă nouă și savuroasă pentru cina de diseară sau pentru micul dejun de mâine!

Este o rețetă de pate de năut cu avocado ce poate fi gătită usor și rapid cu Turbo Chef Supersonic de la Tupperware, un robot de bucătărie manual foarte simplu și sigur de utilizat, pentru care nu este necesară experiența de Bucătar Șef pentru rezultate uimitoare!

Turbo Chef Supersonic este ideal pentru că economisește timp, lamele fiind special concepute să toace mărunt, rapid și cu puține trageri.
Poate fi folosit oriunde, fără electricitate, chiar și în cele mai mici bucătării, datorită dimensiunilor sale compacte.

Vă recomand cu drag sa ne facem împreună bucătăria mai eficientă, mai practică și mai frumoasă cu produsele Tupperware care sunt unele pur și simplu uimitoare!

INGREDIENTE (o porție)

70g năut fiert
45g avocado
2 roșii cherry
Putin busuioc uscat

MOD DE PREPARARE

Tăiem avocado bucățele, la fel procedăm și cu roșiile.

Punem toate ingredientele în robotul de bucătărie manual Turbo Chef Supersonic de la Tupperware și mixăm până obținem consistența dorită.

Servim celor mici la micul dejun sau la cină un pate super gustos și sănătos!

Pateul poate fi servit și a doua zi dacă este pastrat la frigider în recipient închis ermetic.

Pofta mare!

Tupperware a fost fondată în urmă cu mai bine de 80 de ani, cu misiunea de a ajuta familiile să trăiască mai bine cu cele mai bune produse de uz casnic concepute pentru a face viața mai ușoară.
Tupperware este un brand de încredere pentru milioane de persoane din întreaga lume!

Produsele Tupperware sunt unice, fabricate din cele mai bune materiale și garantând un nivel ridicat de calitate, confort și funcționalitate.
O gamă largă de produse durabile, de lungă utilizare și eficiente, care să satisfacă toate nevoile!

Turbo Chef Supersonic
Turbo Chef Supersonic este în permanență la îndemână, rapid, cu mecanism de tragere și trei lame, într-un design cu totul nou si îmbunătățit!
Cel mai mic (dar suficient) robot din gama Supersonic este ideal pentru a toca / mărunți rapid legume, fructe, nuci, alune, migdale, verdeață.
Cu mecanismul de tragere, mărunțirea se poate face ușor, rapid, cu puțină forță și într-un mod precis si dozat.
Piesele Turbo Chef Supersonic sunt separate pentru o curățare ușoară.
Turbo Chef Supersonic este sigur de utilizat în mașina de spălat vase, cu excepția lamelor și a capacului superior, care conține firul.
Fundul este antiderapant prevenind alunecarea, iar în recipientul transparent se poate vedea în orice moment cât de grosiere sau fine sunt ingredientele.
Turbo Chef Supersonic are un diametru de 10.8 cm, o înălțime de 9.2 cm și o capacitate de 300 mL.

Tupperware Azurit este unul dintre cei mai mari distribuitori din România și livrează cu succes de ani de zile produsele către clienți mulțumiți din întreaga Europă.

Cel mai mare distribuitor Tupperware din România, cu cele mai bune prețuri, cu termene de livrare excelente și o echipă minunată de oameni gata să vă ajute oricând aveți nevoie de ceva!

Prin produsele oferite, Tupperware Azurit se concentrează întotdeauna pe reducerea impactului asupra mediului înconjurător, oferind soluții reutilizabile, durabile și ușor de reciclat.